CMMI ML2 minősítést szerzett az IQSYS

Kategória: CMMI — Kelemen Zádor Dániel

IQSYS logoAz IQSYS Zrt. 2007. december eleji hivatalos CMMI ML2 -nek való megfelelőségét SCAMPI A módszertannal vizsgáló felmérését alapos felkészülés, valamint egy 2007 őszén végrehajtott köztes (SCAMPI B-típusú) felmérés előzte meg.

Az IQSYS Zrt. az SQI Kft-t választotta folyamatainak CMMI kettes érettségi szint alapján történő hivatalos felmérésére.

A hivatalos, SCAMPI A felmérésen részt vett a Carnegie Mellon Egyetem Software Engineering Institute-jának hivatalos megfigyelője is, aki a felmérést és az SQI munkatársai által végzett munkát egyaránt sikeresnek találta.

Az SQI 2006-tól az amerikai Software Engineering Institute (SEI) egyedüli magyarországi hivatalos partnere a CMMI modellhez kapcsolódó szolgáltatásokban. Az SQI Kft. vezetője, Dr. Balla Katalin 2007 végén szerezte meg a hivatalos SCAMPI A vezető auditori címet, s ezzel az SQI Kft. Magyarországon elsőként szerzett jogot CMMI-nek való megfelelőséget vizsgáló, a SEI által regisztrált felmérések végzésére.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó véleményekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word